Wie zijn wij - Bart van OoijenStal van Ooijen

Bart van Ooijen kwam als 14 jarige in aanraking met de paardenwereld. Via Ab van de Poll, handelaar in paarden, leerde hij de eerste beginselen van het paardrijden en verzorgen. Hij werd stalruiter bij Van de Poll waar hij ervaring op deed met het rijden van concoursen. Na het behalen van zijn HAVO-, MBO-4 management en ORUN instructeursdiploma trad hij in dienst bij Michel van der Knaap waar hij vooral het beoordelen en verbeteren van paarden leerde.

In 2009 zette hij zijn werkzaamheden voort bij Edehorses BV, gevestigd in Ede. Via Alan Waldman kwam hij terecht bij Egbert Schep. Hier heeft hij ervaring opgedaan met het uitselecteren van jonge paarden, losspringen en het rijden van vele concoursen. In februari 2013 is hij via Teus van der Brink bij Mario Everse beland in Waddinxveen. Hier heeft hij vooral het verschil kunnen zien, voelen en leren tussen een goed en een heel goed paard.

Vanaf 1 maart 2014 is Stal van Ooijen geopend. Hierin kan Bart van Ooijen alle opgedane trainingswijzen en leerprocessen in zijn loopbaan als stal ruiter bundelen tot een interessante mix voor het verbeteren van alle type springpaarden.

Scheren

Wanneer uw paard en/of pony geschoren moet worden kunt u ook bij ons terecht. Emma Haak heeft al verschillende paarden geschoren, jong tot oud en doet dit zorgvuldig en met geduld. Helemaal kaal, een bepaald patroon of een leuk figuurtje op de kont? Het kan allemaal!

Voor verdere informatie en het maken van een afspraak neem contact op met emma@stalvanooijen.nl of 06-39144108 (Mogelijkheid om aan huis langs te komen)