Sponsoren van Stal van Ooijen

Stal van Ooijen heeft een aantal sponsoren waar het trots op is. Heeft u ook interesse om te sponsoren? Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

Logo Sir Lancelot

Sir Lancelot Horse Sports™

Sir Lancelot Horse Sports™ is het exclusieve Europese merk voor kwalitatief hoogwaardige, sportieve en exclusieve paardensportartikelen en legt de nadruk op een zeer hoog serviceniveau en klantgerichtheid.
Sir Lancelot Horse Sports™ onderscheidt zich op gebied van kwaliteit, sportiviteit, exclusiviteit en daarmee uitgesproken uitstraling.

Sir Lancelot geniet een snel groeiende reputatie met de ontwikkeling en vernieuwing van de opmerkelijke collectie bodyprotectors. Daarnaast is Sir Lancelot één van de grootste leveranciers in Nederland van zadelbontjes / zadelonderleggers van Merino schapenbont.

Bezoek de website

Logo Brokking Karpet

Brokking – de Karpettenspecialist –

Bij Brokking – de Karpettenspecialist – uit IJsselstein, bent u al sinds 1970 aan het juiste adres voor een schitterend karpet. Omdat ons bedrijf zo gespecialiseerd is, kunnen we alle soorten originele en handgeknoopte karpetten rechtstreeks importeren wat veel voordelen voor u meebrengt. Direct van onze knopers, naar onze kopers, is de kortste en voordeligste weg om aan betaalbare kwaliteit te komen. Onze eigen import zorgt er voor dat we heel veel unieke karpetten in ons assortiment hebben. Het komt dan ook vaak voor dat klanten al overal geweest zijn op zoek naar het juiste karpet en uiteindelijk bij ons slagen.

Bezoek de website